NUTRIBULLET SNOW WHITE

Check zeker de nutribullet
in Mar10 minuutjes  

Watch video

NUTRIBULLET
snow white

Dit is de perfecte Nutribullet starter en hij bestaat in zulke mooie kleurtjes.

Mooi om 't jaar fris mee te beginnen of mooi, overal passen wit zoals deze. Je zag hem ongetwijfeld al in mijn keuken staan : de 'Snow white'..

Snow White

De PRO is een model voor intensiever gebruik, voor mensen met een actieve levenstijl (of die dat wensen), zoals sporters, mensen die met shakes ontbijten en hij is geschikt voor gezinnen.

Hij is zo krachtig dat ie ook ijsklontjes  vermaalt ; handig voor lekker mocktails , (eiwit)shakes en cocktails. Hij verpulvert je groente en fruit voor smoothies, als je dat wil tot op celniveau.
Handig voor diegenen die niet van vruchtvlees houden . Wat ook handig is : er zit een grote en een halve liter beker bij mét deksel, handig voor onderweg .

Mobirise
Mobirise

Check ook

Nutribullet Balance ofwel je gezondheidscoach in een machientje?...

Je vult de beker met ingrediënten en GO BLEND. De ingebouwde weegschaal met SMART sensor weegt alle ingrediënten en meet hun voedingswaarden, de App registreert en geeft je na het blenden een compleet overzicht van calorieën, vetten, koolhydraten en eiwitten op je tablet of mobiele telefoon. Echt simpel en zelfs een 'niet technuet' als ik was er zo mee weg .

© Copyright 2020 - 2021 Martine Prenen - All Rights Reserved