NUTRIBULLET

Check zeker de nutribullet
in Mar10 minuutjes  

Watch video

NUTRIBULLET
combo

Hihaa, ikke blij want nu kan m'n pot soep ook doorheen de Nutribullet ipv gedoe met een mixer

Omdat ik m’n Nutribullet overal mee heen sleep en ze steeds vaker in m’n filmpjes voorkwamen bedacht ik dat ze ook in mijn etalage moesten staan . Want handig, gezond en betaalbaar voor een lekkere levensstijl. Zodoende dat je nu via de link in deze etalage meteen bij de importeur terecht komt en kan genieten van een extra kortingscode van bij je bestelling met de CODE MAR10

Gust van alle Nutribullets

Dit is zo'n beetje de 'grote Gust' van alle Nutribullets, met een giga schenkkan, een kliksysteem aan de buiten-ipv de binnenkant, lees : minder vuiligheid die in de ring achterblijft. Hij heeft de krachtigste motor van alle Nutribullets en kan dus ook het best grote stukken en hoeveelheden verwerken. Ik maak er grote porties soepen, sauzen en smoothies mee . Er zitten ook 3 drinkbekers (wel maar 2 deksels maar ik had er nog op reserve) bij waardoor er hier geen oorloges ontstaan wie de coole beker mee krijgt zoals vroeger.

De grote kan ( 1,8 l) is ook geschikt voor warme ingrediënten zoals even soep of saus doormixen. De 3 blend-/drinkbekers zijn voor koude ingrediënten (900ml, 700ml (travel) en 500ml). 

Mobirise
Mobirise

Check ook

Nutribullet Balance ofwel je gezondheidscoach in een machientje?...

Je vult de beker met ingrediënten en GO BLEND. De ingebouwde weegschaal met SMART sensor weegt alle ingrediënten en meet hun voedingswaarden, de App registreert en geeft je na het blenden een compleet overzicht van calorieën, vetten, koolhydraten en eiwitten op je tablet of mobiele telefoon. Echt simpel en zelfs een 'niet technuet' als ik was er zo mee weg .

© Copyright 2020 - 2021 Martine Prenen - All Rights Reserved