OORJEUK A.VOGEL

Check zeker de nutribullet
in Mar10 minuutjes  

Watch video

A.VOGEL
Oorjeuk

Jeuk in je oor of zwemmersoor? 

De voornaamste oorzaken = Het broeierige effect van oordoppen en opgedroogd oorsmeer. Maar ook een droge huid kan jeuk in de oren veroorzaken. Hoe ouder je wordt, hoe vaker dit voorkomt. 'Krabben' met een vinger, een wattenstaafje of een raar voorwerp , is wat we voornamelijk doen bij jeuk.

Last van jeuk in je oren kan heel vervelend zijn.

De olie in de Oorspray Jeuk verzacht en kalmeert de droge huid in de gehoorgang en verlicht daardoor de jeuk. De neiging om te krabben en peuteren wordt hierdoor verminderd.

Daarnaast is de Jeuk Oorspray ook werkzaam ter voorkoming van een zwemmersoor. Dat ontstaat wanneer er zich vocht in je oor ophoopt. De olie in de oorspray vormt een laagje op de oorhuid. Hierdoor heeft water minder invloed, wat de kans op het krijgen van een zwemmersoor verkleint.

Gebruik zeker je kortingscode MAR10 !!

Oorjeuk
Oorjeuk

Check ook

Verzachtend bij overmatig oogsmeer

A.Vogel Oorspray Oorsmeer:

Maakt overmatig oorsmeer zacht en ondersteunt zo de natuurlijke afvoer ervan
Gaat de vorming van oorsmeerproppen tegen
Vermindert de noodzaak tot uitspuiten van het oor
Reinigt en verzorgt de gehoorgang
Hydrateert en verzacht de huid in de gehoorgang en ondersteunt zo het herstellend vermogen van de huid

= op basis van zeezout, plantago (smalle weegbree)-extract en het natuurlijke ingrediënt Ectoïne®. Ectoïne® is een stof die gemaakt wordt door micro-organismen, die onder extreme omstandigheden moeten overleven, bijvoorbeeld bij zeer hoge temperaturen of in een zeer zoute omgeving (zoutmeren). Ectoïne heeft celbeschermende en hydraterende eigenschappen.

© Copyright 2020 - 2021 Martine Prenen - All Rights Reserved