SHANGRI-LA 
Oog - & gelaatsserum
van Amanprana

AMANVIDA
Shangri-la
oog-& gelaats
serum


Een serum tjokvol antioxidantenuit planten en kruiden 

Door de hoge concentratie ORAC eenheden (= antioxidanten die de veroudering (oxidatie) van de huid helpen tegen te gaan) beschermt Shangri-la de huid en gaat het huidveroudering tegen. 

Voor je gezicht, hals en decolleté

Het Shangri-la Orac Serum is een diep werkend serum dat alle huidlagen versterkt door de kleine moleculaire structuur van etherische oliën.
De bloedcirculatie en het lymfesysteem worden geactiveerd, waardoor de huid haar gifstoffen en afvalstoffen sneller verwijdert.
Het serum is speciaal voor de tere oogcontouren ontwikkeld. Door de huid te voorzien van gezonde vetzuren uit vruchten-, planten- en kruidenextracten helpt Shangri-la de huid elastisch en soepel te houden. Het Shangri-la Orac Serum bestaat uit 100% biologische actieve voedingsstoffen zonder ook maar één druppel water. Super geconcentreerd dus. Dit serum verzacht de tekenen van veroudering en belooft je een jongere huid.

Oogserum Amanprana
Mobirise

Amanprana MCT = bio MCT!

Kwaliteit van de MCT’s zijn dus héél belangrijk! Kies ALTIJD biologisch want de niet bio MCT is overdreven bewerkt. Bij bio MCT’s komen geen chemicaliën aan te pas”

Je kan MCT ook cosmetisch gebruiken :
- Voor op je huid vanwege haar verzachtende, niet-verstoppende en antimicrobiële werking.
- Als super ontschminker, make-up reiniger en fantastische totaal reiniger van de huid. .
- Het beschermt de huid tegen vreemde micro-organismen. 
MCT olie  blijkt “propionbacteriën” te doden , die bacterien zijn verantwoordelijk voor inflammatoire acne. 3 soorten bacteriën die gelinkt worden met acne worden door MCT’s gedood vooraleer ze acne kunnen uitlokken. Er zijn geen geen allergische huidreacties op MCT gekend.
- Het helpt de huid hydrateren en eczeem voorkomen. MCT’s uit kokosolie helpen de droge huid en schilferende jeukende huiduitslag voorkomen en genezen .
- Mct olie helpt wonden te genezen. Klinische testen bevestigen dat MCT olie het genezingsproces versnelt, de antioxidanten status verbetert en collageen niveau’s verhoogt , dat = belangrijk voor wondheling. ,

Extra technische info , want dit is wel een belangrijke :
- MCT Duopower van Amanprana is met haar C-8 en C-10 vetzuurketens een MCT olie op haar best. 
- MCT = Medium Chain Triglycerides = Middellange Vetzuurketens. Die hebben bijzondere eigenschappen in ons metabolisme.
- Hoofddoel is het gebruik bij een ketogeen dieet,  om de vetverbranding en ketonenaanmaak te garanderen.
- Daarnaast kan het ook zinvol zijn bij een duur- en krachtsport, periodiek vasten, paleo dieet, koolhydraatarme-eiwitrijke diëten, detoxkuren.
- MCT olie is ook een cosmetisch product voor huidverzorging allerhande.
- Geschikt om in salades te verwerken, maar een theelepeltje in je koffie, shakes, smoothies, bulletproof koffie, sauzen enz. kan ook prima!
- Enkel geschikt voor koud gebruik (niet bakken of braden - wel in warme drank toevoegen)
- Bouw de inname van MCT-olie langzaam op. Begin met een theelepel per keer en kijk hoe je lichaam (spijsvertering) erop reageert. 
- Beperk je inname tot maximaal 6 theelepels per dag (meer heeft weinig zin), tenzij onder therapeutische begeleiding.
- Steeds vloeibaar in de fles vanaf 2°C

Mobirise
Mobirise

Check ook

Mijn blog: 
De wondere krachten van kokosolie

Tegenwoordig is er een ware stortvloed aan artikels mbt kokosolie .Een gezond verzadigd vet, of niet ? Reden voor me om nog eens serieus in m’n blogpen te kruipen en dit stuk voor jullie te maken . want we zien het bos niet meer tussen de kokosnoten..

Kokosolie (Amanvida)

Amanprana kokosolie is van topkwaliteit door de unieke bereidingswijze. Om de extra vierge kokosolie te bereiden worden de kokosnoten vrijwel onmiddellijk na de oogst gepeld, vermalen en in droogkasten op lage temperaturen te drogen gelegd. De gedroogde kokosrasp wordt vervolgens koud geperst tot extra vierge kokosolie. Onbewerkt, ongeraffineerd!

© Copyright 2020 - 2021 Martine Prenen - All Rights Reserved