SOULBOTTLE 

Watch video

AMANVIDA
Soulbottle

Meer water drinken én extra energie krijgen 

Zo'n zalige glazen, herbruikbare, fles om jezelf méér water te doen drinken want = gezond voor je lijf en brein.
En wat = ie mooiiiiii - daarnaast geeft deze mooie tekening je water
een  positieve energetische lading.
 

Gezond en extra veel power in je lijf  ..

‘Flower of Life’ of de Levensbloem is het symbool van de creatie. Het is een bekend geometrische tekening die staat voor het begin van al het leven op aarde. Het is elegant en mooi, en wordt in vele religies als heilig gezien.

De aanwezigheid van de Levensbloem in je omgeving zou een helende invloed hebben. Kijken naar deze tekening, of het gebruiken van dit symbool als focuspunt tijdens het mediteren, brengt rust, ontspanning en heling.

Men spreekt bij de Levensbloem van ‘heilige geometrie’, omwille van de spirituele en religieuze waarde van het symbool. Je vindt het daarom vaak terug op stickers en juwelen zodat het symbool altijd meegedragen kan worden.

Gedrukt op glazen, flessen, waterkannen, bekers, wordt de Levensbloem of Flower of Life gebruikt om water een positieve energetische lading mee te geven.

De Flower of Life op deze Soulbottle is gedrukt met echt goud. Daardoor is deze fles niet geschikt voor de vaatwasser. De makers van Soulbottles raden aan de fles handmatig te reinigen met de Soulbrush, een flessenborstel van agavevezels en dit moment te beschouwen als een moment van bezinning, een meditatie oefening.

De Soulbottle ‘Flower of Life’ is er voor filosofische, spirituele, religieuze zielen die dagelijks herinnerd willen worden aan het belang van alle leven, de heilzame kracht van het universum, de inherente eenheid in het bestaan. 
Niet voor warme dranken

SOUL BOTTLE

Check ook

Mijn blog: 
De wondere krachten van kokosolie

Tegenwoordig is er een ware stortvloed aan artikels mbt kokosolie .Een gezond verzadigd vet, of niet ? Reden voor me om nog eens serieus in m’n blogpen te kruipen en dit stuk voor jullie te maken . want we zien het bos niet meer tussen de kokosnoten..

Kokosolie (Amanvida)

Amanprana kokosolie is van topkwaliteit door de unieke bereidingswijze. Om de extra vierge kokosolie te bereiden worden de kokosnoten vrijwel onmiddellijk na de oogst gepeld, vermalen en in droogkasten op lage temperaturen te drogen gelegd. De gedroogde kokosrasp wordt vervolgens koud geperst tot extra vierge kokosolie. Onbewerkt, ongeraffineerd!

© Copyright 2020 - 2021 Martine Prenen - All Rights Reserved