APPELAZIJN

Check zeker de Mar10 minuutjes
die ik erover maakte 

Watch video

AMANVIDA
Appelazijn

Fermentatie maakt van gewoon gezonde voeding superfood

En jij kan de appelazijn kopen via Amanvida, de officiële Amanprana webshop. 
VERMELD CODE MAR10 bij je bestelling en kom in aanmerking om als 1 van de 20 eerste bestellingen van Amanprana een leuk verrassingspakket te ontvangen met Mar10’s favorietjes (mijn lievelingsspulletjes dus..)

ZOOOOO gezond en hoezo denk je nu misschien ?...

Het maakt een opmars bij wie gezond en bewust leven. Het wordt ingezet bij het maken van recepten (met een reinigende werking) en om de talloze gezondheidsvoordelen, Appelazijn vinegar (ACV=Apple Cider Vinegar) is in veel huishoudens inmiddels een onmisbaar product.

Voor de reinigende werking is veelal een "normale" appel azijn afdoende. We hebben het dan over de huis tuin en keuken, gefilterde en gepasteuriseerde Appelazijn die relatief goed te verkrijgen is bij de (natuur)supermarkt. Wil je echt op zoek naar de bijzondere eigenschappen van Appel Azijn Vinegar voor in je voeding zal je gebruik moeten gaan maken een biologische en ongepasteuriseerde met "de Moeder."

Met de watte ?...de moeder ? Ja dat = appelazijn waarbij nog steeds de cultuur van gunstige bacteriën aanwezig is, dus niet eruit gefilterd of kapot gemaakt door verhitting.

Mobirise

Rauwe, ongefilterde en ongeraffineerde versies

De "moeder" heeft een complexe structuur van heilzame zuren die talloze gezondheidsvoordelen lijken te hebben. Ongeraffineerde azijn heeft een duistere, troebele uitstraling en bevatten nog steeds de moeder. Het ziet er uit als een soort van 'vlokjes' die in de azijn zweven. Heldere en gepasteuriseerde azijnen zijn ontdaan van de meeste werkzame stoffen door filteren en verhitten = om het product mooi en commercieel goed te kunnen verkopen maar heeft bijna geen gezondheidsvoordelen meer. Heldere azijn = voor schoonmaken omdat ze geen residu achterlaten.

Rauwe, ongefilterde en ongeraffineerde versies bevatten veel meer gunstige eigenschappen voor culinaire toepassingen.
Appelazijn met de moeder = precies dat wat je darmen nodig hebben om hen te ondersteunen in hun goede werk : verteren en weerstand onderbouwen.

Mobirise
Mobirise

Check ook

Mijn blog: 
De wondere krachten van kokosolie

Tegenwoordig is er een ware stortvloed aan artikels mbt kokosolie .Een gezond verzadigd vet, of niet ? Reden voor me om nog eens serieus in m’n blogpen te kruipen en dit stuk voor jullie te maken . want we zien het bos niet meer tussen de kokosnoten..

Kokosolie (Amanvida)

Amanprana kokosolie is van topkwaliteit door de unieke bereidingswijze. Om de extra vierge kokosolie te bereiden worden de kokosnoten vrijwel onmiddellijk na de oogst gepeld, vermalen en in droogkasten op lage temperaturen te drogen gelegd. De gedroogde kokosrasp wordt vervolgens koud geperst tot extra vierge kokosolie. Onbewerkt, ongeraffineerd!

© Copyright 2020 - 2021 Martine Prenen - All Rights Reserved