HAZELNOOT
PASTA 

AMANVIDA
Hazelnootpasta

Boterham met choco

Welke zichzelf respecterende Vlaming houdt er niet van een boterham met choco ?
Maaaarrr dan wil je niet van die choco die én bulkt van de palmolie én de suiker en allerlei smaakstoffen , laat staan dat ie mede verantwoordelijk is voor millieuproblemen, en bedreigde diersoorten die hun thuis verliezen ……

Als je nu bij de biologische webshop Amanvida je bestelling opspaart tot boven de 95 euro, dan krijg je er de vegan proteine mix voor pannenkoeken gratis bovenop . Gebruik dan wel de CODE MAR10

En zo vond ik de Amanprana Choco 

waar ik mijn zoon o zo blij mee kon maken want h smaakt waanzinnig naar noten en chocolade, die naar vloeibare Belgische hazelnootpraline smaakt.
 Zonder geraffineerde of bruine maar 28,5% kokosbloesemsuiker.

Met meer antioxidanten dan in kiwi, mango, wortel of tomaat.
De hazelnotenchoco is rijk aan kalium, ijzer en vitamine E en een goede bron van magnesium, zink en calcium. En het zit in een glazen ( herbruikbare) pot, met biologisch afbreekbaar etiket..

Bij ons thuis smeren ze hem op de boterham, als decoratie op cake, bananenbrood en op pannenkoeken ( the French way..) O ja en er zit dus geen palmolie, chemische zoetstof of van die goedkope, verhitte zonnebloemolie in.. 

En o ja, over pannenkoeken gesproken. Als je nu bij de biologische webshop Amanvida je bestelling opspaart tot boven de 95 euro, dan krijg je er de vegan proteine mix voor pannekoeken gratis bovenop . Gebruik dan wel de CODE MAR10 ! 

Hazelnootpasta
Mobirise

Check ook

Mijn blog: 
De wondere krachten van kokosolie

Tegenwoordig is er een ware stortvloed aan artikels mbt kokosolie .Een gezond verzadigd vet, of niet ? Reden voor me om nog eens serieus in m’n blogpen te kruipen en dit stuk voor jullie te maken . want we zien het bos niet meer tussen de kokosnoten..

Kokosolie (Amanvida)

Amanprana kokosolie is van topkwaliteit door de unieke bereidingswijze. Om de extra vierge kokosolie te bereiden worden de kokosnoten vrijwel onmiddellijk na de oogst gepeld, vermalen en in droogkasten op lage temperaturen te drogen gelegd. De gedroogde kokosrasp wordt vervolgens koud geperst tot extra vierge kokosolie. Onbewerkt, ongeraffineerd!

© Copyright 2020 - 2021 Martine Prenen - All Rights Reserved