CINUFORCE

Kijk naar de MAR10 minuutjes
voor meer info

Watch video

A.VOGEL
cinuforce

Jahaa verstopte neuzen overal !!

Ik heb daar zo mijn truukjs voor zoals je op het filmpje kan zien, spoelen met water en zeezout is er één van, maar deze Cinuforce gaat overal met mij heen in tijden van neusverkoudheid. Gebruik zeker je kortingscode MAR10 niet in te vullen !!

Vrij ademen

Het werkt écht supersnel; in een minuut op 2 heb je weer lucht ! Het hoge zeezoutgehalte van 2,7% verdunt het neusslijm en laat gezwollen neusslijmvlies slinken. Hierdoor gaat de neus snel weer open en kunt u vrij ademen.

NOG een groot voordeel is dat dit gerust langere tijd mag worden gebruikt. Er treedt geen gewenning op. In deze Cinuforce zit een extra sterke hypertone zoutoplossing én het is 100% natuurlijk, dus totally mijn ding !!

Mobirise
Mobirise

Check ook

Je weerstand een boost geven, hoe doe je dat ?

Wel ik doe dat al meer dan 30 jaar dmv Echinacea. Een goede weerstand is nodig om fit te blijven. Hoe beter je weerstand, hoe fitter je je voelt of hoe sneller je , na een moeilijke periode hersteld. De Echinacea Purpurea of rode zonnehoedstaat bekend om haar positieve invloed op de weerstand. Het is dan ook deze plant die de basis vormt voor Echinaforce forte.

© Copyright 2020 - 2021 Martine Prenen - All Rights Reserved