Echinaforce

A.VOGEL
Echinaforce

Een goede weerstand is nodig om fit te blijven. 

Je weerstand ondersteuning geven, hoe doe je dat ? Wel ik doe dat al meer dan 30 jaar dmv Echinacea. Een goede weerstand is nodig om fit te blijven. Hoe beter je weerstand, hoe fitter je je voelt of hoe sneller je na een moeilijke periode herstelt. De Echinacea Purpurea of rode zonnehoedstaat bekend om haar positieve invloed op de weerstand. Het is dan ook deze plant die de basis vormt voor Echinaforce. Die weerstandseigenschappen van Echinacea zijn bewezen in diverse studies. Bij A.Vogel verwerken ze deze bloemen in vele weerstandsvoedingssupplementen, onder de naam Echinaforce. Ze hebben zelfs snoepjes en een hot drink.  Gebruik zeker je kortingscode MAR10 !!

Helpt je natuurlijke weerstand ondersteunen

Echinaforce forte + Vitamine C boost je immuunsysteem en zorgt voor extra weerstand. Het geeft een brede ondersteuning van het afweersysteem. De toegevoegde vitamine C helpt onder andere bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Eén tablet bevat 75% van de RI* (*RI = Referentie-inname van een gemiddelde volwassene).

Wat doet het en wat zit er in ?

- Helpt de natuurlijke weerstand te bevorderen
- Ondersteunt het immuunsysteem
- Met Echinacea purpurea
- A.Vogel Echinaforce forte + Vitamine C tabletten bevatten     per stuk 60 mg natuurlijke vitamine C, verkregen uit de vruchten van Malpighia punicifolia (acerola-kersen). 
- Vanaf 12 jaar
- 100% natuurlijk

Mobirise
Mobirise

Check ook

Een goeie stem nodig!

Voor de presentaties voor Tv plus, de theatershow 'De gezonde vrouw,..' en de opnames van mijn live's of Mar10 minuutjes heb ik een goeie stem nodig. De keeltabeltten hebben een verzachtende invloed en brengen de keel tot rust dankzij echte salie.

© Copyright 2020 - 2021 Martine Prenen - All Rights Reserved