Keeltabletten

A.VOGEL
Keeltabletten

Gezond aan je weerstand werken = dat wat ik nastreef

Ik gebruik de producten van A.Vogel al decennia en ben blij dat ik je ze via deze weg beter kan leren kennen. Ik ben iemand die voor haar brood vaak moet praten.
Voor de presentaties voor Tv plus, de theatershow 'De gezonde vrouw,..' en de opnames van mijn live's of Mar10 minuutjes heb ik een goeie stem nodig. Sinds m'n kindertijd ben ik gevoelig aan luchtwegen. Sinds ik Echinacea en deze tabletten gebruik , heb ik veel minder last. Behalve als ik écht moe ben. Daarom zitten deze en de keelspray altijd in mijn handtas, ze verzachten de keel op een gezonde en natuurlijke manier. I love it ! Gebruik zeker je kortingscode MAR10 niet in te vullen !!

Verzachtende invloed op de keel

De keeltabletten van A.Vogel hebben een verzachtende invloed op de keel en brengen de keel tot rust dankzij echte salie. Ze helpen bovendien de natuurlijke weerstand te bevorderen dankzij echinacea-extract.

A.Vogel keeltabletten zijn suikervrij. Voor een aangename smaak zijn de tabletten gezoet met stevia-extract.

- Verzacht de keel
- Helpt de natuurlijke weerstand
- Pepermunt smaak
- Suikervrij
- Vanaf 12 jaar
- 100% natuurlijk

Mobirise
Mobirise

Check ook

Je weerstand een boost geven, hoe doe je dat ?

Wel ik doe dat al meer dan 30 jaar dmv Echinacea. Een goede weerstand is nodig om fit te blijven. Hoe beter je weerstand, hoe fitter je je voelt of hoe sneller je , na een moeilijke periode hersteld. De Echinacea Purpurea of rode zonnehoedstaat bekend om haar positieve invloed op de weerstand. Het is dan ook deze plant die de basis vormt voor Echinaforce forte.

© Copyright 2020 - 2021 Martine Prenen - All Rights Reserved