KOKOSOLIE

Check zeker de Mar10 minuutjes
die ik erover maakte 

Watch video

AMANVIDA
Kokosolie

Biologische kokosolie om je gezondheid te verbeteren

En jij kan die kopen via Amanvida, de officiële Amanprana webshop. 
VERMELD CODE MAR10 bij je bestelling en kom in aanmerking om als 1 van de 20 eerste bestellingen van Amanprana een leuk verrassingspakket te ontvangen met Mar10’s favorietjes (mijn lievelingsspulletjes dus..)

Onbewerkt, ongeraffineerd!

Amanprana heeft een eigen fair trade kokosproject gestart om nóg duurzamer, nóg ethischer en nóg socialer te werk te kunnen gaan. Amanprana kokosolie is van topkwaliteit door de unieke bereidingswijze. Om de extra vierge kokosolie te bereiden worden de kokosnoten vrijwel onmiddellijk na de oogst gepeld, vermalen en in droogkasten op lage temperaturen te drogen gelegd. De gedroogde kokosrasp wordt vervolgens koud geperst tot extra vierge kokosolie. Onbewerkt, ongeraffineerd!

Mobirise
Mobirise

Check ook

Mijn blog: 
De wondere krachten van kokosolie

Tegenwoordig is er een ware stortvloed aan artikels mbt kokosolie .Een gezond verzadigd vet, of niet ? Reden voor me om nog eens serieus in m’n blogpen te kruipen en dit stuk voor jullie te maken . want we zien het bos niet meer tussen de kokosnoten..

Appelazijn (Amanvida)

Wil je echt op zoek naar de bijzondere eigenschappen van Appel Azijn Vinegar voor in je voeding zal je gebruik moeten gaan maken een biologische en ongepasteuriseerde met "de Moeder." Met de watte ?... de moeder ?
Ja dat = appelazijn waarbij nog steeds de cultuur van gunstige bacteriën aanwezig is, dus niet eruit gefilterd of kapot gemaakt door verhitting. 

© Copyright 2020 - 2021 Martine Prenen - All Rights Reserved