Norvia active performace

Check zeker de Mar10 minuutjes
die ik maakte

Watch video

NORVIA
Weight loss

DE ontdekking

Dit is de shake van Norvia met dubbel zoveel calorieën dan de weight loss, ideaal voor mensen die sporten, zware lichamelijke arbeid moeten verrichten etc. Tot zondagavond zit er een promo op voor mijn volgers : dwz 1 doos kopen en 2 de gratis whoop whoop ! Mijn ervaringen met dit product kan je lezen via mijn blogstuk. 

Norvia Active Perfomance shakes zijn eiwitrijke complete voedingsformules ontwikkeld om de mentale en lichamelijke prestaties te helpen verbeteren. Norvia Active Performance bevat de perfecte combinatie van eiwitten, vitaminen en mineralen die uw lichaam nodig heeft om uw energieniveau tijdens allerlei activiteiten op peil te brengen en te verhogen.

Beste uit natuur en wetenschap

Norvia Active Performance combineert het beste uit natuur en wetenschap, wat belangrijke voordelen voor gezondheid en welzijn oplevert. Meer dan 30 jaar wetenschappelijk onderzoek en streng gecontroleerde klinische processen gingen vooraf aan de ontwikkeling van werkzame en veilige NORVIA-producten op natuurlijke basis.

Voordelen:

- voorziet in een volwaardige voeding voor de hersenen
- zorgt voor het behoud van spiermassa
- heeft een ontstekingsremmende werking
- zorgt voor een verhoogde doorbloeding en verhoogde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar hersenen, spieren, pezen, organen en ander weefsel
- zorgt voor een verhoogde afvoer van CO2 en andere afvalstoffen
- heeft een cholesterolverlagende werking
- verlaagt de bloeddruk en de suikerspiegel
- vermindert het risico op hart- & vaatziekten
- 100% natuurlijk, lactose- & glutenvrij, geen GGO

Mobirise
Mobirise

Check ook

Weight loss

Dit is de shake van Norvia met dubbel zoveel calorieën dan de weight loss, ideaal voor mensen die sporten, zware lichamelijke arbeid moeten verrichten etc. Tot zondagavond zit er een promo op voor mijn volgers : dwz 1 doos kopen en 2 de gratis whoop whoop !

© Copyright 2020 - 2021 Martine Prenen - All Rights Reserved