Norvia weight loss

Check zeker de Mar10 minuutjes
die ik maakte

Watch video

NORVIA
Weight loss

DE ontdekking

Zoals je in mijn blogstuk hierover kan lezen is dit product voor mij DE ontdekking geweest om mijn bloedwaarden gezonder te krijgen . Maar aangezien overgewicht ook een groter risico inhoudt op besmetting met Covid 19 = deze voor mij de revelatie van 2020 .. Ik voeg even de tekst toe van de producent, maar als je mijn mening en ervaring iermee wil lezen , check dan zeker mijn blogstuk hierover .

Verlaagt het risico op cardiovasculaire problemen

Norvia is een 100% plantaardig, caloriearm dieet, waarbij de maximum calorie-inname 800 kcal/dag bedraagt.

- Natuurlijk (geen kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen).
- Niet-GGO, vegetarisch, gluten- en zuivelvrij.
- 14 zakjes/doos

Dit caloriearm dieet verlaagt het risico op cardiovasculaire problemen, wat heel belangrijk is, omdat mensen met diabetes type 2 een grotere kans hebben om hart- en vaatziekten te krijgen. Norvia verlaagt en/of normaliseert de bloedsuikerspiegel waardoor in veel gevallen mensen met zowel overgewicht als diabetes type 2 na verloop van tijd geen medicijnen meer nodig hebben.

Dit caloriearm dieet levert alle essentiële voedingsstoffen die een mens nodig heeft, maar bevat weinig calorieën en is daarom heel effectief voor mensen die willen afvallen of op gewicht willen blijven.

Norvia is met zorg samengesteld: het bevat alle essentiële macro- en microvoedingsstoffen die het lichaam nodig heeft, in de juiste verhoudingen. Dit laatste draagt ertoe bij dat niet te veel magere lichaamsmassa, zoals spiermassa, verloren gaat. Norvia bevat alleen natuurlijk, plantaardige ingrediënten met bewezen gezondheidsvoordelen.

Mobirise
Mobirise

Check ook

Active performance

Dit is de shake van Norvia met dubbel zoveel calorieën dan de weight loss, ideaal voor mensen die sporten, zware lichamelijke arbeid moeten verrichten etc. Tot zondagavond zit er een promo op voor mijn volgers : dwz 1 doos kopen en 2 de gratis whoop whoop !

© Copyright 2020 - 2021 Martine Prenen - All Rights Reserved