Nutribullet Juicer

NUTRIBULLET
Juicer

Lenteschoonmaak van je lijf!


Het wordt langzaamaan weer lenteweer en dan snakken we met ons hele lijf naar schoonmaken. Lekker verse sappen drinken
Past heel goed bij de lenteschoonmaak van je lijf!
 Vandaar dat ik zo blij ben met dit nieuwe Nutribullet apparaat : de juicer !!! 

Want vers geperst sap hoeft geen luxe te zijn.

Hiermee kan je zelf heerlijk, supergezond fruit- en groentesap te maken wanneer je maar wilt. Of je nou graag de inname van vitamines en mineralen wilt verhogen, wilt genieten van echt sap zonder suiker of andere toevoegingen of vers sap gewoon heel lekker vindt, met de NutriBullet Juicer kan je het precies maken zoals je sap het liefst hebt.

Het is een compacte sapcentrifuge die is ontworpen voor eenvoudig en dagelijks gebruik. De NutriBullet Juicer (800W) is uitgerust met twee snelheden waardoor je de controle krijgt om zowel uit de zachtste als de hardste groente en fruit sap te persen. De anti-drup-uitloop zorgt ervoor dat er geen druppel verloren gaat en het aanrecht schoon blijft. Door de brede (76mm) invoertrechter met stamper verkort je de bereidingstijd en door de vaatwasser bestendige onderdelen kan je sap maken en direct weer door met je dag!

Nutribullet Juicer
Mobirise

Recepten via Nutribullet site

Doordat het sap van de vezels wordt gescheiden kan je met de fruit of groentepulp ook nog lekkere dingen maken . Ook de recepten daarvoor staan in het receptenboekje wat te downloaden is via de Nutribullet site. Sap kan je 48 uur in de ijskast bewaren, maar door het invriezen kan je het overige sap die je in 48 uur niet opdrinkt, handig invriezen. Als je dan weer zin hebt in sap ergens in de loop van de week haal je het uit de vriezer en heb je vers sap!

Met een pulpreservoir van maar liefst 1,5L kan je veel sap in één keer produceren, zelfs van 13 appels en 30 wortelen, zonder tussendoor te hoeven ledigen. De sapkan (800ml) heeft een afsluitbare deksel met een schuimafscheider zodat je de sap in de ijskast zelfs 48 uur kan bewaren. De NutriBullet Juicer is gemaakt van duurzame materialen. Zo is de zeef gemaakt van sterk, roestvrijstaal en zijn het pulpreservoir en de sapkan gemaakt van BPA-vrij plastic.
Ook handig : je krijgt er een schoonmaakborstel bij om gemakkelijk de zeef schoon te maken.

Nutribullet Juicer

Maak nu zelf heerlijke en gezonde sappen van vers fruit en groente met Nutribullet Juicer


- Compacte sapcentrifuge met een vermogen van 800W
- Keuze uit 2 snelheden (Low en High)
- Antidrup-uitloop voor sapjes maken zonder morsen
- Alle onderdelen zijn vaatwasserbestendig
- Grote sapkan (800ml) met afsluitbare deksel

Nutribullet Juicer
Mobirise

Nutribullet Juicer Pro


- Compleet uitgerust en uniek sapsysteem
- Keuze uit 3 snelheden (Low, High en Turbo)
- Extra: 2 drinkflessen van glas à 350 ml
- Extra: 2 diepvriesbakjes met deksel voor het invriezen van  porties ad 60 en 120 ml

Nutribullet Juicer Pro
Juicer pro

Check ook

Nutribullet Balance ofwel je gezondheidscoach in een machientje?...

Je vult de beker met ingrediënten en GO BLEND. De ingebouwde weegschaal met SMART sensor weegt alle ingrediënten en meet hun voedingswaarden, de App registreert en geeft je na het blenden een compleet overzicht van calorieën, vetten, koolhydraten en eiwitten op je tablet of mobiele telefoon. Echt simpel en zelfs een 'niet technuet' als ik was er zo mee weg .

© Copyright 2020 - 2021 Martine Prenen - All Rights Reserved