NUTRIBULLET BALANCE

Check zeker de nutribullet
in Mar10 minuutjes  

Watch video

NUTRIBULLET
balance

Nutribullet Balance ofwel je gezondheidscoach in een machientje?...

Gezond en uitgebalanceerd eten is een stuk eenvoudiger met de ingebouwde gezondheidscoach in de Balance..
Omdat ik m’n Nutribullet overal mee heen sleep en ze steeds vaker in m’n filmpjes voorkwamen bedacht ik dat ze ook in mijn etalage moesten staan . Want handig, gezond en betaalbaar voor een lekkere levensstijl. Zodoende dat je nu via de link in deze etalage meteen bij de importeur terecht komt en kan genieten van een extra kortingscode van bij je bestelling met de CODE MAR10

Simpel en smart

Ik bedoel natuurlijk dat niet dat ik, maar een ingebouwde weegschaal, Bluetooth en een App met meer dan 100 recepten in de Balance zitten .. Je kiest zelf je gezondheidsdoelstellingen, eetstijl en dieetbeperkingen in de Virtual Nutritionist van Profile in de App*, en vervolgens maak je iets uit de voor jou geselecteerde recepten (of je volgt je een eigen recept). Je vult de beker met ingrediënten en GO BLEND. De ingebouwde weegschaal met SMART sensor weegt alle ingrediënten en meet hun voedingswaarden, de App registreert en geeft je na het blenden een compleet overzicht van calorieën, vetten, koolhydraten en eiwitten op je tablet of mobiele telefoon. Echt simpel en zelfs een 'niet techneut' als ik was er zo mee weg .

*Je downloadt de Nutribullet Balance App gratis in de App Store (iOS).
De App is Engelstalig.

Mobirise
Mobirise

Check ook

Nutribullet

Dit is zo'n beetje de 'grote Gust' van alle Nutribullets, met een giga schenkkan, een kliksysteem aan de buiten-ipv de binnenkant, lees : minder vuiligheid die in de ring achterblijft. Hij heeft de krachtigste motor van alle Nutribullets en kan dus ook het best grote stukken en hoeveelheden verwerken.

© Copyright 2020 - 2021 Martine Prenen - All Rights Reserved