OOGDRUPPELS
EXTRA INTENSIEF A.VOGEL

 

Watch video

A.VOGEL
Oogdruppels

Eén druppel biedt al soelaas voor vermoeide, prikkende en rode ogen. 

Echt vreselijk veel last van droge, branderige en vermoeide ogen ?  :

Soms kunnen je ogen héél droog, branderig of vermoeid aanvoelen. Bijvoorbeeld door heel lang voor de computer zitten, verwarming, airco, ouderdom, het dragen van contactlenzen of na een operatieve ingreep.
Dan zijn deze Oogdruppels Extra Intensief van A.Vogel de nOg snellere, intensievere verzorging en bevochtiging van je oogoppervlak . De druppels helpen bij het behoud van voldoende traanvocht in het oog.
Ze zijn geschikt voor contactlensdragers en gevoelige ogen.
De concentratie hyaluronaat is tweemaal zo hoog als in de 'gewone' A.Vogel Oogdruppels, waardoor de werking nog intensiever is. A.Vogel Oogdruppels Extra Intensief helpen bij het behoud van voldoende traanvocht en zorgen voor een snelle, extra lang aanhoudende bevochtiging en verfrissing van het oog.


Er zijn ook de gewone A.Vogel Oogdruppels voor droge ogen.Gebruik zeker je kortingscode MAR10 !!

Oogdruppels extra intensief
Oogdruppels

Check ook

Oogdruppels voor vermoeide, branderige of prikkende ogen  ? 

Vermoeide of rode ogen kunnen echt heel vervelend zijn. Ik zit vaak lang voor de computer en word soms 's nachts last omdat mijn ogen droog en prikkend aanvoelen . Oogdruppels met hyaluronzuur zooo handig voor wie daar last van heeft . Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die overal in het lichaam voorkomt waar vocht wordt opgeslagen. In het oog, het traanvocht en de gewrichtsvloeistof bijvoorbeeld. Hyaluronzuur legt een soepel en vochtig laagje over je oog, zonder je zicht te verminderen. Dat zorgt meteen voor verfrissing en verzachting bij droge ogen en voorkomt - langdurig - dat traanvocht verdampt.

De A.Vogel Oogdruppels bevatten naast hyaluronzuur ook nog Euphrasia officinalis. Samen zorgen deze 100% natuurlijke ingrediënten voor een snelle en langdurige bevochtiging bij droge, vermoeide of rode ogen. Eén druppel is voldoende om je ogen te verfrissen en helpt je bij het behoud van voldoende traanvocht in het oog. De oogdruppels zijn handig te doseren dankzij een praktisch druppelsysteem.
Je moet wel goed mikken ;) Ze zijn ook geschikt voor dragers van contactlenzen.

Oogdruppels droge ogen

© Copyright 2020 - 2021 Martine Prenen - All Rights Reserved