Cent pur cent

Check zeker de Mar10 minuutjes
die ik erover maakte  

Watch video

CENT PUR CENT
mineral make up

Mooie minerale make up

Ik ontdekte dit Belgische merk en was meteen verkocht want het is 100% natuurlijk, 100 % mica mineralen uit de bergen van Peru, 100% pure en hypoallergisch en als kers op de taart 100% cruelty free. Dus naast de mooie kleuren, de makkelijk aan te brengen in kleine dosissen make up echt mijn ding. Ik ben dan ook trots dat ik jullie dit merk kan voorstellen .
Deze eerste twee heb ik altijd bij, voor een mooie teint en een natuurlijke uitstraling én gezond voor mijn huid .

In dit pakket zit alles wat je nodig hebt om alvast te starten met een mooie minerale make up.

Code: MAR10JANUARI
Geldig: Tot en met 31 januari
Bij een bestelling en gebruik van deze code wordt er een CPC Sample Bag meegestuurd.

5 bestsellers

In deze must have box zitten de 5 bestsellers voor je dagelijks gebruik, die ik ook gebruik voor de make up van mijn laatste filmpje .

Een loose foundation met bijhorende kabuki, een liquid concealer, een mascara en een mini blush. Verkrijgbaar in Light (met loose 1.0), Medium (met loose 3.0) en Dark (met loose 5.0).

De prijs = 79,99 ( Normale prijs +- 110 euro excl. vervoersonkosten)

CODE: MAR10JANUARI

Mobirise
Mobirise

Onbewerkt, ongeraffineerd!

De minerale loose fondation = zo zalig, geen plakkerige , dikke crèmes meer voor mij. Schud wat poeder in het deksel. Draai je Kabuki brush in het poeder en breng aan met draaibewegingen op jouw gezicht. Begin in het midden van je gezicht naar buiten toe en doe dit met een lichte druk. Herhaal tot je het gewenste resultaat hebt verkregen. Penseel: Kabuki

KADOOTJE !!
Bij bovengenoemde bestelling krijg je een kado twv 15 euro =
DE zalige Glove handschoen waarmee je je make u, gewoon met water an afvegen = voordelig én ecologisch .Daarnaast zijn de verzendkosten ook gratis

Mobirise

Check ook

Glove

Ik wilde het niet geloven tot ik ' t probeerde : hier spaar je geld mee uit ! En ik koop hem voor al mn vriendinnen.De washandschoen is gemaakt uit innovatieve microboezels waarmee je alle cosmetica, zelfs waterproof weg wast met water . Een hele handige om én eco en economisch te ontschminken.

© Copyright 2020 Martine Prenen - All Rights Reserved