PARTNER

Amanvida

PARTNERS
Amanvida

Amanvida = de biologische, ethische en duurzame webshop

die ik ontdekte via Amanprana. Ze zijn er heel serieus in het kiezen van hun producten en dragen hun liefde voor de planeet en alles wat er op leeft hoog in het vaandel. Hun aanbod = groots van biologische voedingsproducten via lifestyle spullen, supplementen, huidverzorging en de basis voor een ecologisch huishouden. Ze hebben het allemaal. 
Daar ben ik al lang fan van en ik draag hun producten al jaren vol enthousiasme uit.

Grote favoriet

Amanprana is mijn grote favoriet, omdat hun kokosolie mij letterlijk weer energie gaf, maar ook al die zalige producten van Amanvida zoals de biologische geur kaarsen, kruidenmixen, knuffelzachte dekens, huisraad, het geweldige zeepgamma van Dr. Bronner en nog zoveel meer.
Het zijn allemaal dingen die je in mijn huis en op m'n filmpjes regelmatig tegenkomt. Heel belangrijk voor mij is dat alles duurzaam is en gecreëerd én verkocht met respect voor de natuur.

Vandaar ook dat ze bij Amanvida ernaar streven dat je je aankopen wat bij elkaar opspaart om dan pas je bestelling te doen, voor kleine leveringen is de verzendprijs best wel hoog, aangezien voor kleine bedragen verzenden in verhouding niet zo milieuvriendelijk is.
Als je je boodschappenlijstje opspaart en de Mar10's keuze codes in de gaten houdt wordt da positief verrekend.

Vanaf een aankoopbedrag betaal je dan 6 € en vanaf 95€ IS DE LEVERING GRATIS.

Mobirise
Mobirise

Alles is met elkaar verbonden

Nog even ook over Amanprana; daar geloven ze in het geheel ipv in deeltjes apart. Dat alles met elkaar verbonden is dus. De natuur, de dieren, de mensen die de producten zaaien, oogsten, verwerken, verpakken. Alles gebeurt bij hen met het grootste respect.
Hun producten zijn zo weinig mogelijk bewerkt, zonder chemische troep of isolaten. Biologisch, vegetarisch en waar mogelijk ook fair trade en fair world.
Bij de Noble house, de naam van het bedrijf achter Amanprana, Pineo en de webshop Amanvida geven ze in wat Hippocrates, de grondlegger van de Westerse geneeskunst en filosoof, ooit zei. Gezonde eet- en drinkgewoontes, het belang van frisse lucht en het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Laat voeding je medicijn zijn , is dan ook de Hippocrates uitspraak waarnaar ze bij de Noble house werken.

Mobirise
Mobirise

Filmpje over kokosolie

Mobirise

De visie en filosofie van Amanvida

We proberen – aan de hand van de producten – de visie van Amanvida duidelijk te maken aan de klanten: minder plastic met A Slice of Green, Qwetch, Eco Respekt Fles, de rietjes van Bio Strohhalme, de bamboe tandenborstels van Nordics.

Een bio levensstijl gaat verder dan de juiste voeding eten en de juiste verzorgingsproducten gebruiken. We proberen zelf te recycleren waar we kunnen: bij het verzenden van de pakjes recycleren we het materiaal van onze leveranciers.Wij nemen maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heel serieus.
Met Amanvida steunen we sociale projecten. Een mooi voorbeeld is “Teixidors” in Spanje – zij weven een prachtig assortiment van plaids, dekens, kussens. De “wevers” zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking – die jaren een opleiding krijgen vooraleer zij het ambachtelijk weven onder de knie hebben. Zij maken prachtige dingen en hebben mijn hart alvast gestolen. 

Voor de eerste bestellers die via de link hier rechtreeks bij Amanvida hun aankopen doen ligt er een leuk proef-tester pakker klaar. vergeet niet de code Mar10 door te geven en probeer je bestelling op te sparen zodat je zo weinig mogelijk vervoersonkosten betaald.

Aman en Vida: Vredig en rustig leven

Twee vriendinnen ( Karin en Chantal) en hun mannen (Bart en Peter) waren geïnspireerd om de meest biologische, ethische en duurzame webwinkel op te richten. Op 5 maart 2008 werd aldus Amanvida geboren.
Amanvida” bestaat uit twee woorden: Aman en Vida. In het Sanskriet, de klassiek Indische schrijftaal, betekent ‘Aman’ vrede of rust. Vida is dan weer Spaans en staat voor leven. Samen staat AmanVida voor een vredig en rustig leven. Amanvida kiest voor kwaliteit, exclusiviteit en uitzonderlijke topmerken voor kenners 
Aiya, Aruntam, Tabitha James Kraan, Bertyn. Dit zijn merken die zichzelf onderscheiden in hun eigen markt.

Aiya was de eerste importeur van matcha in Europa en maakt uitsluitend 100% pure biologische Japanse groene thee; Aruntam maakt rauwe chocolade van Single Origin Cacao; Tabitha James Kraan maakt haarverzorgingsproducten met als dikke rode draad: 100% natuurlijke ingrediënten, zoals havermelk, brandnetel, witte thee, tapiocameel; Bertyn maakt authentieke seitan, niet van isolaten. (En natuurlijk ook Amanprana, pionier van kokosolie, ontwikkelaar van voedende energiedranken en een lichaamsverzorgingslijn die je kunt opeten …)


Mobirise

© Copyright 2020 Martine Prenen - All Rights Reserved