PARTNER

A.Vogel

PARTNERS
A.Vogel

A.Vogel = specialist in natuurlijke zelfzorgmiddelen

A.Vogel helpt mensen op een natuurlijke manier gezond te blijven. Of weer te worden.

Dankzij mijn schoonvader

Ik ben al jaren fan. ik leerde de producten kennen dankzij mijn schoonvader; kranige 85 jarige die zweert bij de A.Vogel producten. Als er maar iemand zich een beetje ‘minder’ voelt, komt hij meteen met één van de A.Vogel producten aanzetten uit z’n ‘supplementenbak’. We grappen wel eens dat ie waarschijnlijk ‘stille vennoot’ is.

Zijn stramme knieën houdt ie onder controle met natuurlijke supplementen om z’n gewrichten soepel te houden, zoals Alchemilla en urticalcin voor soepele gewrichten en sterke botten. Zijn weerstand en vitaliteit ondersteunt hij met Echinaforce forte vitaal, o ja en niet te vergeten Cranberry voor z’n blaas en Geriaforce om de fijne haarvaten te beschermen, voor z’n brein en koude handen en voeten. Let wel: ik belde hem en vroeg: wat slik je nu precies en ik kreeg bovenstaande opsomming .

Mobirise
Mobirise

Natuurlijk, veilig en van hoge kwaliteit

Toegegeven hij is een goed voorbeeld van een gezonde levensstijl; op z’n 85 ste jogt, tennist, fietst, wandelt en yogaat hij er lustig op los. Zodoende werd ik ook fan, ik ben een ‘binnenvetter’ en bescherm mijn maag in stresstijden met Molkosan, de Echinaforce, de Cinuforce neusspray extra forte en de keelspray met Salie.

Kortom: ik ben fan en zweer, net als m’n schoonpapa, ondertussen bij deze natuurlijke zelfzorgmiddelen. Sowieso is alles natuurlijk, veilig en van een hoge kwaliteit.

Je kan je producten via de link naar de etalage rechtstreeks bestellen. Als je de CODE MAR10 opgeeft krijg je 10% korting op je hele bestelling. Dus snuister sowieso ook nog verder dan alleen dat wat ik in de kijker zet.

Mobirise
Mobirise
Mobirise

Sinds de fifties

A.Vogel bestaat al sinds de fifties en zijn dé specialist in natuurlijke zelfzorgmiddelen.
Met als bekendste gamma's Echinaforce (weerstand), Dormeasan (slaap), Passiflora (kortstondige stress) en de Oogdruppels (droge ogen).

De grondlegger van het merk is Alfred Vogel: een onvermoeibaar onderzoeker, begenadigd spreker, wereldreiziger en iemand die als geen ander de toegevoegde waarde van de natuur begreep. Zijn kennis en inzichten legden de basis voor de geneeskrachtige producten van het merk A.Vogel.

A.Vogel helpt mensen op een natuurlijke manier gezond te blijven of weer te worden. Met heldere voorlichting over een gezond en evenwichtig leven. Waar nodig aangevuld met zelfzorgmiddelen die natuurlijk, veilig en hoog kwalitatief zijn.

Lievelingsproducten

Mijn lievelingsproducten die ik als eerste in de etalage wilde zetten mét jaja ook de Vogel supplementen om je lijf te helpen met een goeie weerstand opbouwen.

Mobirise

© Copyright 2020 Martine Prenen - All Rights Reserved