KERSTMENU pt1

Check zeker de Mar10 minuutjes
die ik erover maakte 

Watch video

KERSTMENU
Voorgerecht

Tapa’s van pizzacrackers of een grof gesneden donker brood

1 tapa made by you en de rest made by een gezond biologisch merk= lekker en verantwoord, dus geen viezigheid uit ’n potteke.
Dus koos ik voor 2 tapenades van Mani : 1 van zwarte en 1 van groene olijven en 1 met nOg meer zon er in van zongedroogde tomaatjes. Gebruik bij je bestelling de code MAR10. 

De eerste 7 maken ook kans op proefpakket = gratis Amanvida mini productjes! En het is de moeite. Vanaf 95€ zijn vervoersonkosten gratis + Amanpranazeep van verzeepte kokosolie met citrus en houtskool ( droogt handen niet uit en ruikt zaaaleug). Vanaf 250 € gratis chocolade kersttaartje. Snel bestellen? Tik op de foto's hieronder.

Aperootje en de lekkere dips ..

Je kan ze ook serveren met een stukje kaas of als dip bij rauwe groentjes .Ze zijn alle drie mild en pittig van smaak . Maar wel allemaal rauw, vegan en biologisch dus.

Dwz tjokvol goeie ingredienten die je lijf helpen om sterk te blijven tegen ongenode ‘virusgasten’.. Verder serveerde ik er ook lekkere artisjokhartjes bij die in een lekkere olijfolie met kruiden liggen en een zachte olijfolie met lekkere kruiden en verse peper.

De eenvoudigste maar ook o zo lekkere dip. Omdat alles zo simpel en snel in een mooi schaaltje zit mixte ik ook één van mijn lekkere ‘eigen recept dips’..

Mobirise
Mobirise
Mobirise

ΜΑΝΙ Groene olijven tapenade 100g, bio

Mobirise

Artisjokharten in olijfolie

Mobirise

MANI zongedroogde tomaten tapenade 100g, bio

Mobirise

ΜΑΝΙ Kalamata olijven tapenade 180g, bio

WALNOTEN of pecan DIP 

Ik maakte één dip zelf, met de hulp van m’n nutribullet = zo klaar : de WALNOTEN of pecan DIP: 
150 g walnoten + 150 g feta ( ik gebruikte de vegan versie van Violife uit de supermarkt)
+ 1 lookteen
+ 2 handen peterselie MIXEN

+ 120 ml water
+ 1tl korianderzaad
+ snuf cayenne
+ olijfolie (sprenkel er over)

Mobirise

Check ook

Mijn blog: 
De wondere krachten van kokosolie

Tegenwoordig is er een ware stortvloed aan artikels mbt kokosolie .Een gezond verzadigd vet, of niet ? Reden voor me om nog eens serieus in m’n blogpen te kruipen en dit stuk voor jullie te maken . want we zien het bos niet meer tussen de kokosnoten..

Kokosolie (Amanvida)

Amanprana kokosolie is van topkwaliteit door de unieke bereidingswijze. Om de extra vierge kokosolie te bereiden worden de kokosnoten vrijwel onmiddellijk na de oogst gepeld, vermalen en in droogkasten op lage temperaturen te drogen gelegd. De gedroogde kokosrasp wordt vervolgens koud geperst tot extra vierge kokosolie. Onbewerkt, ongeraffineerd!

© Copyright 2020 Martine Prenen - All Rights Reserved