Likami sjampo

LIKAMI
sjampo

Likami is een eco-luxueus beautymerk voor complete en 100% natuurlijke verzorging

De resultaten zijn verbluffend, ongeacht je leeftijd, geslacht en huidtype. Geen van hun producten zijn op dieren getest. Ze zijn vrij van parabenen, siliconen,laurylsulfaat, kunstmatige kleurstoffen en aroma's, petrochemische additieven, glycolen, TEA en DEA. En ook nog eens vegan & unisex. Dus dacht ik : dat probeer ik eens!

Vrij van parabenen en siliconen

Sjampo ik ben nu al grote fan omdat de geur van hibiscus en salie de max is en omdat deze verzorgende shampoo tjokvol goed spul zit zoals aloë vera, betaïne uit suikerbiet, plantaardig squaleen, macadamia-olie en salie-extract. Naast de natuurlijke ingrediënten is deze shampoo vrij van parabenen en siliconen.

Ik laat ' n haar altijd kleuren bij de biologische kapper en de natuurlijke kleuring blijft met deze zachte shampoo veel langer Moo dan met de traditionele shampoos. Salie stimuleert de bloedsomloop in je hoofdhuid en heeft zuiverende en vochtinbrengende eigenschappen.

Vul code 'MAR10JANUARI' in bij bestelling.

Mobirise

Check ook

Likami conditioner

Likami conditioner is een eco-luxueus beautymerk voor complete en 100% natuurlijke verzorging . Dus dacht ik : dat probeer ik eens!

© Copyright 2020 Martine Prenen - All Rights Reserved