PARTNER

Norvia

PARTNERS
Norvia

Ok ik geef toe tot ik Norvia ontdekte was ik anti anti anti proteineshakes etc..

Ik ben voor gezonde voeding, uit de natuur. Tot ik van m'n arts te horen kreeg dat ik kampte met én een verhoogde cholesterol én een risicomarker op hart en vaatziekten die véél te hoog was. Paniek, want hoe kan dat als plantaardige levende gezondheidscoach. Wel ben ik erfelijk belast met gevoeligheid op dat vlak en ik bewoog toch nog te weinig.
Tijd voor actie dus, bewegen, afvallen en nog meer op m'n voeding letten.

30 jaar onderzoek naar natuurlijke producten

Dus besloot ik tOch die shakes te proberen , want ze zijn vegan en ze bleken ook nog eens écht naar milkshake te smaken.
Maar eerst wat uitleg : Norvia werd ontwikkeld door MD PHD Dokter Philos, een academisch geschoold wetenschapper die de afgelopen 30!!! jaar onderzoek deed naar natuurlijke producten die levensstijl gerelateerde aandoeningen kunnen voorkomen.

Mobirise
Mobirise

Shake = een hulp

Hij richtte in Oslo het 'Centre for heart medicine' op waar hij 100 den patiënten behandelde met een door hem ontwikkelde natuurlijke, plantaardige formule.
Dat leidde tot DE doorbraak : zijn patiënten vielen enorm af, hun bloedsuikerspiegel en cholesterol gehalte normaliseerde en zo verminderden ook hun cardio vasculaire risico factoren.

De shakes worden aangeraden aan mensen met overgewicht, diabeten en zij die hun leven in balans willen houden dmv gezonde tussendoortjes . Maar ook voor diegenen die tekorten hebben aan vitaminen en mineralen en gruwen van groenten en fruit is dit een goeie ondersteuning.

Let wel als gezondheidscoach wil ik er de nadruk op leggen dat ALLES vertrekt vanuit een gezonde levensstijl met voldoende groenten, vezels, water, beweging en ontladen van stress. Alleen maar shakes = geen oplossing maar een hulp , naast een gezonde levensstijl. Ook ik ben weer meer gaan bewegen en ontladen . beter gaan letten op genoeg water drinken enz. Zeg maar de loodgieter met de lekkende kraan , ikke dus kreeg met het bloedonderzoek een ferme schop onder m'n k...

Mobirise
Mobirise

Ga naar producten

Norvia Weight Loss

NORVIA 
WEIGHT LOSS

Dit caloriearm dieet levert alle essentiële voedingsstoffen die een mens nodig heeft.

Norvia Longevity

NORVIA LONGEVITY

Hartondersteunende vitaminen en mineralen

Norvia Sport

NORVIA ACTIVE PERFORMANCE

Om uw energieniveau op peil te brengen en te verhogen.

Mijn geheim om mijn hele lijf
in conditie te houden 

© Copyright 2020 - 2021 Martine Prenen - All Rights Reserved