PARTNER

Nutribullet

PARTNERS
Nutribullet

Ik ontdekte de Nutribullet, zoals de meesten onder ons, via een verkoopkanaal op tv

Ik was meteen verkocht, want deze supersnelle en handige ‘mixers’ zijn echt mijn ding . Ik kieper er gewoon vanalles in en ’t is klaar in een wip. Dan gewoon t deksel er op en mee voor onderweg.

Mijn partner

In het begin hadden we de klassieke Nutribullet om snel een smoothie of shake te maken.

Maar ondertussen is het echt mijn partner geworden in de keuken , om snel sausjes of gezonde dips te maken en sinds ik de combo in huis heb voor nog veel meer zoals grote porties saus en soep. Ik gebruik hem vaak voor de Mar10 minuutjes én in de studio van TV PLus .

Dankzij de Balance heb ik een hoop recepten bijgeleerd , met de gratis app op m’n telefoon kan ik nu gewoon alles afwegen en meteen samen’klutchen’ tot gewoon lekker en gezond. Want dat appje = een virtuele voedingsconsulente, je kan er je eetstijl, afvaldoelen en beperkingen in opslaan. Met de sensor weeg je alle ingrediënten via je Nutribullet en weet je ook via de app hoeveel calorieën, vetten, koolhydraten en eiwitten je binnen hebt.Not to worry , echt simpel en t wijst zichzelf uit, zelfs ik kan er mee werken en ‘a-technischer’ dan ik vind je ze niet ;)

Echt de max. Zeker wanneer je voor een gezonde(re) levensstijl wil gaan. De app is wel in het Engels , maar hey, da’s goed voor je talen en je brein krijgt er een extra verjongingskuurtje door. Want een vreemde taal leren = goed tegen neurodegeneratieve ziektes. Ik ben grote fan.

Mobirise
Mobirise

Mama haar vliegtuig

De combo gebruik ik voor het maken van soepen en pastasauzen, de motor is mega krachtig. Hier in huis zeggen ze ‘ mama is weer bezig met haar vliegtuig, njomm’ wetende dat er iets lekkers aankomt. Deze is ook geschikt om warme dingen in te mixen en da’s wel zo handig..

Zelfs voor m'n kleinzoon heb ik ondertussen de babybullet aangeschaft zodat m'n dochter en schoonzoon lekker verse maaltijden voor 'm kunnen maken die ze meteen kunnen serveren, bewaren of invriezen..

Omdat ik m’n Nutribullet overal mee heen sleep en ze steeds vaker in m’n filmpjes voorkwamen bedacht ik dat ze ook in mijn etalage moesten staan . Want handig, gezond en betaalbaar voor een lekkere levensstijl. Zodoende dat je nu via de link in de etalage meteen bij de importeur terecht komt en kan genieten van een extra kortingscode bij je bestelling met de CODE MAR10

NutriBullet is een wereldwijd bekend blendermerk door haar stijlvolle blenders die uitblinken in gebruiksgemak én schoonmaakgemak. Goede voeding kan levens veranderen en iedereen verdient dat, ons doel is daarom om dit zo eenvoudig, gemakkelijk en impactvol mogelijk te maken.  

Mobirise
Mobirise

Ga naar producten

Nutribullet

NUTRIBULLET COMBO

Hihaa , ikke blij want nu kan m'n pot soep ook doorheen de Nutribullet ipv gedoe met een mixer.

Nutribullet Juicer

NUTRIBULLET JUICER PRO

Want vers geperst sap hoeft geen luxe te zijn.

Nutribullet Balance

NUTRIBULLET BALANCE

Ofwel je gezondheidscoach in een machientje?...

Baby Bullet

BABYBULLET

HET CADEAU voor aanstaande ouders, babyshowers,...

Nutribullet Snowhite

NUTRIBULLET SNOWWHITE

Mooi om 't jaar fris mee te beginnen.

Nutribullet Juicer

NUTRIBULLET JUICER

Want vers geperst sap hoeft geen luxe te zijn.

Powerdrank

© Copyright 2020 - 2021 Martine Prenen - All Rights Reserved