OOGDRUPPELS A.VOGEL

 

Watch video

A.VOGEL
Oogdruppels

Eén druppel biedt al soelaas voor vermoeide, prikkende en rode ogen. 

A.Vogel Oogdruppels :

Droge, vermoeide of rode ogen kunnen echt heel vervelend zijn. Ik zit vaak lang voor de computer en word soms 's nachts last omdat mijn ogen droog en prikkend aanvoelen . Oogdruppels met hyaluronzuur  zooo handig voor wie daar last van heeft .  Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die overal in het lichaam voorkomt waar vocht wordt opgeslagen. In het oog, het traanvocht en de gewrichtsvloeistof bijvoorbeeld. Hyaluronzuur legt een soepel en vochtig laagje over je oog, zonder je zicht te verminderen. Dat zorgt meteen voor verfrissing en verzachting bij droge ogen en voorkomt - langdurig - dat traanvocht verdampt.

De A.Vogel Oogdruppels bevatten naast Oogdruppels bij droge ogen | A.Vogel Productenhyaluronzuur ook nog Euphrasia officinalis. Samen zorgen deze twee 100% natuurlijke ingrediënten voor een snelle en langdurige bevochtiging bij droge, vermoeide of rode ogen. Eén druppel is voldoende om je ogen te verfrissen en helpt je bij het behoud van voldoende traanvocht in het oog. De oogdruppels zijn handig te doseren dankzij een praktisch druppelsysteem.
Je moet wel goed mikken ;) Ze zijn ook geschikt voor dragers van contactlenzen.

Er zijn ook A.Vogel Oogdruppels Extra Intensief bij zeer droge ogen.Gebruik zeker je kortingscode MAR10 !!

Oogdruppels
Oogdruppels

Check ook

Echt vreselijk veel last van droge, branderige en vermoeide ogen ? 

Dan zijn deze Oogdruppels Extra Intensief van A.Vogel de nOg snellere, intensievere verzorging en bevochtiging van je oogoppervlak . Helpt bij het behoud van voldoende traanvocht in het oog. Geschikt voor contactlensdragers en gevoelige ogen.

Oogdruppels extra intensief

© Copyright 2020 - 2021 Martine Prenen - All Rights Reserved