SAMATA

Golden milk 

Watch video

SAMATA
golden milk

SAMATA extra golden milk

Mijn nieuwe verslaving = anti-aging én je wordt er scherper, relaxter en gezonder van , loooove itt !! Je kan deze super lekkere VEGAN gouden melk nu ook uittesten met korting als je bij je bestelling Mar10 intikt , check it out, via deze shop. Binnenkort zijn er ook neuzekes te verkrijgen, dwz gezonde chocolaatjes gevuld met de goldenmilk creme. Als kadootje geeft Samata je bij de bestelling van de golden milk, een doosje met een paar Samata neuzekes cadeau.

Zooo lekker

Gouden melk drinken, eerst deed ik dat omdat ik het gewoon lekker vond, verzot dat ik ben op allerlei plantaardige melkdranken. Chai latte was altijd al een favoriet voor me.
Ik hou van de verwarmende geuren van kaneel, nootmuskaat, anijs en andere verwarmers.

Maar toen schonk een vriendin me een kop golden milk in en ik was verkocht. Nog meer toen ik me ging verdiepen in de inhoudsstoffen. Want wat ik proefde was zooo lekker , zo kruidig dat MOET gezond zijn?..

Mobirise
Mobirise

Eeuwenoud recept

Gouden melk is een eeuwenoud Ayurvedisch recept met 5 hoofdingrediënten .
Ik lijst het even op zodat ook jij het weet:

KURKUMA
*Antioxidant *Anti-spijsverteringsproblemen *Beschermd de lever *Ondersteunt de cognitieve functies (geheugen, concentratie,..)
*Stimuleert de immuniteit

GEMBER
*Straf antioxidant *Ontstekingsremmend *Kankerwerende eigenschappen *Stimuleert immuunsysteem *Gaat diabetes tegen
*Tegen spijsverteringsproblemen *Anti-misselijkheid

ZWARTE PEPER
*Helpt Kurkuma beter op te nemen (x1000) *Bevordert spijsvertering *Stimuleert stofwisseling

AMANDELMELK
*Antioxidant *Beschermd ingewanden *Goed voor de darmen *Regelt suikeropname *Anti-aging *magnesium, ijzer, calcium, Vitamine E

KOKOSMELK
*Antioxidant – *verzacht symptomen Artritis *Helpt vrije radicalen controleren *Vermindert risico gewrichtsontstekingen
*Regelt mee suikeropname *Rijk aan ijzer, kalium , fosfor

Daarnaast zijn er ook nog 3 extra Biologische musketiers aan toegevoegd: Carnitine + Arginine + Taurine

Die staan voor goeie spierwerking, betere lichamelijke prestaties, een goeie FATBURN yeah !


Summer here we come, mét een nog beter immuniteit en ontgiftende werking.

Er zitten ook nog extra kruiden in die helpen bij slapeloosheid en zenuwachtigheid, etc.

Oké een hele boterham dus, maar ik zie dan toch vooral staan :

Heel veel goeie antioxidanten die m' n lijf helpen om gezond te blijven, het ondersteunt m’n energiemetabolisme, het geeft dus een energieboost en het brengt rust als dat nodig is, het ondersteund m’n cognitieve functies (jah graag !), vooral bij drukke periodes met veel stresssss en het is ANTI AGING. What more can a girl want.

Tijdens opnames, schrijven én presenteren,( enfin ook tijdens m'n huishoudelijke taken en nog zoveel meer) drink ik het om m'n hoofd er bij te kunnen houden ( soms écht nodig haha) ..

Daarboven heb ik het etiket goed gelezen en zitten er 'no, nada, niks' bewaarstoffen of kunstmatige kleurstoffen in én het is op basis van plantaardige bestanddelen. Als vegan of vegetariër kan je het ook zonder problemen drinken. Ik neem altijd een zakje in m' n tas mee, dan kan ik als ik in een brasserie of restaurant zit, waar ze wééeeeral geen plantaardige melk hebben, toch ook lekker meedoen als anderen koffie bestellen. Ik bestel gewoon heet water en voeg er mijn anti-aging-super-boost-golden milk aan toe et voila iedereen blij..

Ik merk veel verschil , ik slaap nOg beter, ben écht wakker 's ochtends, m'n focus is scheeeerp en vooral ik ben minder zenuwachtig.
Blij dus met deze eeuwenoude drank en grote fan, of had ik dat al gezegd ?...

Ik word daar dus heeeel blij van en nog plezanter : ik heb een leuke verassing voor jullie.

Via deze onderstaande link en met de vermelding van mijn naam : MAR10 (bij afrekenen op coupon), krijg je 5% korting op je aankoop - ook op de promoties . Ik zou zeggen :DOEN !

Mobirise

Check ook

SAMATA neuzekes

En wat nu he le maal geweldig is , tegenwoordig bestaan er ook chocolade neuzekes met deze zaligheid er in!! De chocolade = 82 % chocolade = SUPERFOOD = gelukshormonen aanmaken en nog veeeel meer. What more can a girl want ( boys to) - dus ik zou zeggen, bestel die zalige engeltjes van chocolade.

© Copyright 2020 - 2021 Martine Prenen - All Rights Reserved